Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Το Συνταγματικά ανύπαρκτο και κοινωνικά ανοργάνωτο τμήμα της κοινωνίας μας.

Προσαρτημένο σχόλιο στο άρθρο του Nικόλαου Τζήμα στο PRESS-GR


Συγχαρητήρια στο συντάκτη και σε όσους από τα ΜΜΕ θα έχουν ανταπόκριση και λεπτομερή αναφορά.. http://www.davlos.gr/pdf/22150.pdf

Μας έχουν εκπαιδεύσει ως ελληνική κοινωνία σε ενδιαφέροντα και «κουτόχορτο» τέτοιου είδους, από τα μεσημέριανάδικα έως και στα μονό/θεματικά δελτία από/ενημέρωσης.

Στοχαστείτε λοιπόν πάνω στο διαφορετικό και στο εύπεπτο ειδησεογραφικά και αφήστε τα άλλα τα ΜΗ «πιασάρικα» θέματα και τις κατηγορίες των συμπολιτών σας δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, να Μην έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση στα όποια προβλήματα τους και σε ανάλογη αναφορά και δημοσιοποίηση.

Δυστυχώς ένα από τα θέματα που επιμελώς καταπνίγεται και μερικώς παρουσιάζεται «κατακρεουργημένο» ειδησεογραφικά είναι η έκφραση ας πούμε που απασχολεί χιλιάδες οικογένειες στρατιωτικών είναι το ασφαλιστικό τους και οι αποφάσεις που παίρνονται από την πολιτική τους ηγεσία, κάτω από το φόβο των εισαγγελέων , μιας συμπαθούς κατά τα άλλα τάξης, αλλά συνταγματικά ανύπαρκτης και κοινωνικά ανοργάνωτης και σαφώς από την πολιτεία ηθελημένα φιμωμένης.

Ποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τους στρατιωτικούς και τα προβλήματα τους ;
Δυστυχώς είναι μια τάξη κοινωνικά απ’/αξιωμένη και ειδησεογραφικά «παρεξηγημένης» από τα ΜΜΕ.

Παρακάτω κάποια Links για ανάλογη ευαισθητοποίηση.

1. http://www.eaedyn.gr/
2. http://www.sysmed.gr/index.html
3. http://humanrightsarmedforcesgr.blogspot.com/
4. http://nasosgr-zangi.blogspot.com/
5. http://www.omhroi.gr/

Εάν κάποιος Δημοσιογράφος σέβεται την ενημέρωση, ας ασχοληθεί με ένα πρόβλημα πρόκληση / πρόσκληση, από ένα καταπιεσμένο τμήμα του Ελληνικού πληθυσμού.


=======================================================================================
« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» (Ανδρέας Κάλβος)
=======================================================================================